Thursday, September 25, 2008

Lugude sünnimaa

Ükspäev mõtlesin et kust kõik alguse sai ja millal ning ajamasina peab vist kerima aastasse ´94-´95. Vähemalt minu elu esimese bändi duubelmakiga lindistatud soperdused omavad sellist kritseldust kassetiküljel.........praegu kuulates on ikka päris naljakas. Aga kuradile oli sõrm antud ja varsti järgnes kõik muu koos saba ja karvadega ning otsapidi sain tuttavaks Kid-iga. Naljakas fakt ajaloost on see et kunagi olen mina nohisenud mikrisse mingeid High´n´Dry esimesi demokatsetusi kuskil Volta proovikas :-) olid alles ajad, viin oli odav ja kõik karvased sõbrad.

Elektrikruvikeerajaga masinat tänapäeva kerides on tänaste minu lugude sünniaeg tegelt 2-3 aastat tagasi. Ma ei ole stabiilselt produktiivne inimene vaid teen asju portsude kaupa. Mõnikord on vaja välja puhuda seest igasugune kärsahais. 3a tagasi istusin ma üksi suures poolpimedas korteris, kitarr süles, JimBeam paremas käes ja pläru vasakus ning mõtlesin põhjalikult elu üle järele :-) Ning samas kirjutasin ca paarkümmend teksti ja posu akorde sinna juurde. Tänaseks on neist enamus piisavalt laagerdanud et neid õiglaselt hinnata ning mõned mõtted sellest perioodist jõuavad vb ka HND plaadile. Viimane põhjalik tekstikirjutamine jääb ´06 jõuludesse. Öösel haiglas oli piisavalt aega tekste kribada.........enamus neist tundub praegu halvasti kirjutatud enesehaletsusena aga noh, mõned read on head kah :-)

Praegu püüan õhust katkeid ja kirjutan märksõnu telefoni, ei ole aimugi mis neist saab.
Hetkel üles kirjutatud:
Ma ei jaksa seda praegu veelkord kuulda, see väsitab ja minu maha murda suudab ( meloodia tekstile olemas, ootan kosmosest järgmist juppi )
Muerto Rico / Rico Muerte ( kunagi teen sellise nimega bändi )
Major Scale Suicide / Mazoorsed enesetapud ( kunagi teen plaadi sellise nimega )
The evil side of evil ( loo pealkiri )
Go, burn your rockets slow, run with no control ( olemasoleva loo tekstijupp )
I am and need, to be believed ( olemasoleva loo refijupp )

tänaseks aitab
TP /TalliPoiss