Tuesday, January 12, 2010

kiired ajad indeed

Kummivilin ja löögid allapoole vööd jäävad tähistama meie möödunud nädalavahetust.
Gun sai jälle törtsu vanemaks ning HND jõudis anda 2 kontserti. Täname veel Tõnu Orri ja kogu crewd kes vaatamata katkistele juukseotstele suutsid meie väsinud kontidest veel pühapäeval tõsised naerukrambid välja manada.

Kui ülalpool kirjutatu tundus arusaamatu siis on vaja lähiajal telekate ette istuda, avada õlu või kaks ning nautida huumorit. Täpse kuupäeva saab meie käest varsti ka.

Mina pakkisin neljap õhtu proovikas asjad ning jõudsin reedel täpselt selleks ajaks RC-sse kui ülejäänud poisid juba trummikomplekti üles panid. Saundtsekk tehtud läksin veel korraks koju ja siis Gunnile roosat kingikarpi otsima :-). Kodust välja tulles suutsin muidugi veel auto hange kinni saada ja kaevasin päris tublisti.
Reedene süntar omas kahte eesmärki, esiteks on tore sõpraedle mängida ning teiseks oli vaja teha kaamera ees ära bändivõtted. Esimest korda elus oli meil laval päris tuli ning kui see leegiheitja seljataga paugu pani oli kukal märg. Mul on tulega veits keeruline suhe ning üritasin mitte sinna otsa koperdada.
Järgmine hommik korjasime kola ning laibad bussi ja läks sõit Saaremaa suunas.
Ma käin harva saarel ning lahe oli vaadata kuidas meri on jääs.
Divas esinemine on superluks sest korraldajapoolne vastuvõtt on tõsiselt tore, müts maha ja kummardus maani. Vaekojast öösel toodud pannkoogid jne, raske on paremat tahta.
Meie eelmine kogemus Divas mängimisest on vist julgelt paari aasta tagune ning siis oli seal laval veits pentsik olla kuna kogu saal vaatas kaugelt, et mis imeloomad me sellised oleme.
Seekord aga olin näha, et meie suur töö on läinud asja ette. Rahvas möllas ees ja.................noh.....kui veel Kõverpeegli rahvas käima läks siis oli näha kuidas inimesed ka rõdult alla voolasid. Aitäh
Me ei jaksanud hakata õhtul asju pakkima ning plaan oli hommikul 11 praami peal olla.......
Lihtne matemaatika ütleb et kella kahest ntx 9-ni on piisavalt aega et end välja puhata aga läks muidugi teisiti.
Tund aega tukkumist lõppes Taavi improviseeritud tulekahjuhäirega et saada kõik mehed 15min jooksul pestud, kustud ja autosse.
Ma saadan küll Ibumaxi tootjatele tänukirja.

Kuid meie päev ei lõppenud sellega sest põhjus 11 praamile minemiseks oli see et kell 13.00 pidid hakkama võtted jälle :-). Mina lahkusin proovikast kolme paiku kuid Madis ja Andy läksid veel kella kuueks RC-sse viimasele võttejupile.

oli väsitav


p.s. Miks on Saarlastel lubatud ainult kuni 2 kana? Sest muidu kanad nokiks selle mätta laiali.