Tuesday, July 7, 2009

vaheraport

Avastasin poolkogemata, et ma ei ole siia tükk aega midagi uut kirjutanud. Põhjus on osaliselt ka selles muidugi, et midagi kapitaalset ei ole juhtunud.
Kuna suvi on olnud kõigile erinevatel põhjustel kiire aeg siis oleme livede osas tagasi tõmmanud ja keskendunud põhimõttelistele küsimustele.
A´la kas HND on 4x4 masin või vajab veel üht ratast, mida ette võtame plaadipresekaga, fotoshuudid etc etc. Ette näidata ei ole praegu veel midagi peale suurte ideede :-)
Samas võin kätt südamele pannes väita, et meie bullshitimasin on totaalselt rikkis ja anname välja ainult kattega lubadusi.
Olen teinud koostöös Taaviga ka mõned tehnoloogilised sammud ja jõudsim põhimõtteliste otsusteni meie saundi suhtes. Praegu on selge, et puldis peame leidma ruumi lisakanalitele......mida me sinna ühendame näete te tõenäoliselt plaadipresekal.
Vihjeks võin öelda, et see tähendab meie jaoks suurt pingutust ja osalist räiget eneseületamist, kuid see on seda väärt.
Ajapuuduse taga seisab endiselt meie "stuudio" valmimine. Sel laupäeval loodetavasti saame alustada teise toa ettevalmistustega. Kuna ruum on suht väike siis ei tohiks pikalt aega minna. Ma veel tuletan kindlasti seda lauset kõvasti kirudes meelde kui tehnilised probleemid meie töö seisma panevad :-)
Hetkel on proovika stuudiotehnika mul kodus püsti ja tulistan järjest uusi ideid masinasse ning harjutan nii mängimist kui lindistamist. Kuna kodus on olemas mõned väga piiravad faktorid, siis olen nendes kitsastes raamides olude sunnil leiutanud mõningaid põnevaid nippe mida hakkan ka tulevikus kasutama. Eesmärk on tulevased HND plaadid vähemalt osaliselt lindistada "in the house". See saab olema konarlik tee.

Per Aspera Ad Astra