Friday, January 23, 2009

Q&A4

Q: Aga kas Tarvo ei võiks ise kirjutada, et kuidas tal stuudios laulmine läheb ja millest mingi lugu räägib ja mis emotsioonidega muusikat teeb. See pillide ja võimenduste teema on natuke segane sest ise pilli ei mängi ja kindlasti on veel samasuguseid. Tahaks teada rohkem, mis legendid lugude juures ja et mis trikke on tehtud, et lugedesse viha või ilu või midagi muud sisse peita. Sellist rohkem tavainimestele. Päris huvitav võiks olla teie helirezissööri kommentaare ka, et mida raju ja mida pisaraid tekitavat ja muud on tulemas. Sellised tava inimesele kihvte teemasi. Kuigi saan aru, et stuudiotöö on vist väsitav ja selle kõrvalt ei jõua kõike muud nii soravalt teha. Aga jään ootama ja lootma. Nii neid rohkem lugudest kui võimenditest ja kondekatest, mis iganes need on, jutte ja muidugi LIVE... live tahaks ka juba. Millal on lootust mingit live näha? HND võiks teha varasemal ajal ja ilma vanusepiiranguta show, et saaks mekki uutest lugudest ka minusugused nooremad sest meid on palju.

A: Kui plaat on valmis siis tuleb pikem jutt iga loo autorilt sõnade ja muusika kohta.
Stuudioraportite teema saab sisaldama kindlasti 99% polte ja mutreid......ning ka mõned kondekad.
Lugudesse me viha ega "ilu" ei peida kuna neil kõigil on oma point niigi ja tõrvikute valgel kesköisel haual laulmine emotsiooni tekitamiseks pole ka meie teema :-) heh....selle peale meenus kellegi tõsimeelne jutt sellest kuidas õige fiilingu bläkkmetalist saab ainult öösel surnuaial klappidega mussi kuulates......
Sellega ma olen nõus et Deftonesi White Ponyt peab vähemalt korra kuulama kivis peaga et asi tõeliselt mõjuma hakkas :-)
Helirezhissöör Ivar Musta näol on piisavalt kõva kogemusega ning ma usun et me tema pisaraid ei suuda välja võluda, on ta ju näinud kõike mida siinmail näha on võimalik. Anton vahest võttis mõne pikema ohke kui ma veelkord, veelkord, ja siis veel paar korda pidin mõnda oma partiid mängima et asi õigeks saaks :-)
Tavainimesele kihvtid teemad tulevad ma kardan plaadiarvustuste ja intervjuude näol kuna olles niipalju asjas sees ei oska ma vb tähelepanu pöörata laiemale publikule huvipakkuvatele teemadele, mind huvitab muusika koos kõikide tibatillukeste ja triviaalsete nüanssidega, eriti kui seal on mutrid ja poldid mängus.
Skandaale ning purukspekstud hotellitubades asetleidnud legende meil veel väga ei ole ning Anu Saagimi tähelepanu saame me vaid siis kui............krt ma ei teagi mis põhjusel peaks tema meist huvituma :-)

p.s. LIVE ootan ma ise ka aga elu on seiklus. Küll tuleb livede aeg ka. Ning kunagi tuleb ka plaadipresekas.

p.p.s. Üldinimlikel teemadel võib loomulikult ka meile küsimusi esitada ning kui Tarvo, Andy või Madis ei jõua ise tulla kirjutama siis luban neist vähemalt vastused välja pigistada ja edasi kanda.