Thursday, February 12, 2009

stuudioraport 13












"Siin räägib teie kapten, oleme jõudnud kümne tuhande meetri peale ja jätkame tõusmist"

Bassisaund:
1 Ashdown MK500
1 Ashdown ABM210T
1 Ashdown ABM115C
1 Mesa Triple Rectifier
1 Crate 4x12"
1 MXR ZW drive
1 Shure SM57
1 Neumann U87
1 ElectroVoice RE20
+ ports DI bokse

Arvutist reampisime splittides kahe võimu vahel kolmele träkile.
Ashdownil oli EQ sisse lülitatud aga kasutasin seda aint veits särtsu juurde andmiseks. Gain 75 ja vol 50, 210 kapil oli tweeter mediumi peal. Mesal oli kord vintage, kord modern kanal ning suht vaikselt et mitte pappe läbi võre lasta valjukal. Teinekord võib vabalt Mesat bassivõimuna kasutada kui kabinett vastu peab :-)
Nagu enne sai kuskil kirjutatud siis on kogu plaat eranditult mängitud Edwardsi jazzbassiga ja järgmiseks tuleb perekonda ka Edwardsi presa......ei ole plaanis kiitusega kitsi olla.
Edasi oli suhteliselt liinitöö kuna minu jaoks on loogiline kui plaadi jooksul trummi ja bassi saund jääb üldjoontes samaks. Selguse huvides hoidsin Mesa gaini tagasi ja lasin enne MXR-iga susisema. Paljalt võimu kanalite ja gainidega mängides ei leidnud ma seda õiget kohta üles, kas oli lahja või siis sekundi pärast selline et kohe kohe laseb papid vastasseina kinni.
Fotoikaldus on sellest et esimesel õhtul ma unustasin fotoka maha ja teisel õhtul selgus et kaasa võetud fotokal on patareid tühjad :(
Aga saund sai see eest vägev.