Friday, August 28, 2009

mis siis TEGELIKULT toimub

Esialgne plaan oli saada plaat valmis kevadeks.....kuna aga me saime asjad purki veebruari lõpuks siis oleks olnud vastutustundetu üritada see kohe kaante vahele saada. Eelistasime asjaga põhjalikult tegeleda ning tõsta reliis sügisesse.
Võtsime suve rahulikult ja tegime plaane sügiseks.
Edasi juhtus aga loomulikult klassikaline keiss, kus avastasime ennast jälle keset korralikku ajahäda :-)
Eelmisel laupäeval oli plaadi kujunduse jaoks fotoshuut. Olen ennegi võtnud osa mitmetest pildiseeriatest ja videotest aga see oli ikka kõva katsumus. Plaadikujunduse stoori võeti üles pmst filmi "still"-idena. Kohapeal Veiko fotokast kiigatud pildid on paljulubavad ja kõhedusttekitavad. Aitäh et te meid täiesti üle võlli pooleks keerasite.
Samuti võib öelda et HND kolmas album on VALMIS. Oleme kõik tegelenud autos, tööl ja kodus plaadi kuulamise ja märkmete tegemisega. Sel pühapäeval on veel viimane paranduste tegemine ja läheb asi Seawolfi masterdamisele.

So far, so good.

Mis edasi?
Plaadipresekaid tuleb esialgse kava kohaselt NELI, Tallinn, Tartu, Viljandi ja Pärnu. Kõige kõvem litakas käib muidugi Rock Cafes ning selle ürituse kohta ma ei hakka isegi midagi vihjama, keegi niikuinii ei usuks.
Selleks ajaks peab olema plaat igas poes saadaval ning saate teie, kallid fännid, teha seda mida te kõige paremini oskate.......

KUULAKE JA NÕUDKE IGAST KOHAST HND-d, sest meie ei ole kuhugi kadunud ega kadumas.