Sunday, July 12, 2009

ehitus nr2, osa 1

Control roomi ehitus on lõpuks alanud.
Tegemist ei ole floating floor ja whatnot asjadega kuna elame piiratud eelarvete ajal ja teeme täpselt nii hästi kui vähegi võimalik AGA järgin rusikareegleid ja üritan saada vähekajavat ja vähe kumisevat tuba milles saaks miksata ja preprod-i teha senisest kordades kvaliteetsemalt. Pildil näha olevast kahest aknast jääb alles üks sest olen aastaid kestnud "keldriproovika" tunnet hakanud vihkama. Kuigi see ei ole helitehnilisest vaatenurgast kõige parem et vasakusse nurka jääb aken aga noh........loodan et ülejäänud ebatäpsed ehitusvõtted nullivad selle puudujäägi :-)
Kui nüüd jäi mulje et disainin seda asja üle võlli siis kaugel sellest. Olen lihtsalt nii palju teemasse süvenenud, et loodan oskavat teha vahet esmavajalike ja teisejärguliste asjade vahel. Hetkel arvestades minu oskusi, kogemust ning kasutusel olevat tehnikat siis üks aken oma teoreetilise peegeldumisega on väga väike probleem.
Piltidelt paistev roheline serv lae all on tegelikult vana tuba. Kui me sinna kolisime siis asus lagi selle murdejoone peal ning meie laupäevane esmane töö oli võtta vana lagi maha. Küprok vahelae ja pärislae vahel oli 62cm tühja ruumi mis annab meile võimaluse panna lagi 2,6-2,7m peale. Lagi saab olema muidugi kaldega aga sellest siis kui nii kaugele jõuame. Toal on 2 ust mis mõlemad saavad tööd basstrapina kuna tavaseinaga tasa tehes saab uksele lisada ca 30cm raami ja täita selle villaga, aga ka see on alles tulevikumuusika. Kui kõik läheb hästi siis ülehomme saab juba pilte uutest arengutest.