Tuesday, February 12, 2013

rahu ja vaikus

Akustiline plaat võttis nii läbi, et ma pole peaaegu 2 kuud stuudios käinud. Peale selle vajab kool lõpetamist ja elu elamist ning kuna stuudio on hobi, mitte töö siis saab seda võtta mõnuga.
Praegu hakkab jälle isu tagasi tulema. Selle kinnituseks panen paar pilti mis näitab, et kuigi ma pole füüsiliselt kohal viibinud on mõte koguaeg töös ning arenguplaanid pidurdamatud. 
Tehnikaga oleme nüüd jõudmas sellisesse faasi, kus enam vabandusteks pole ruumi, kui ei kõla hästi siis lihtsalt ise ei oska ning gear on topnotch. Endiselt valitseb puhas pragmatism ning finantsilised piirid, muidu oleks juba suur stuudio eraldi majas koos suure konsooli ja superluks konverteritega aga noh.....elame siiski eestis ja teeme seda hobikorras ( jajah, ülepingutamine on muidugi meie puhul igapäevane nähtus ).
Eile kiskusime Andiga control roomi kaabelduse lahti, kõrvaltoast arvuti ära ning puhtaks sest sinna tuleb õdus puhkeruum. Enne vajab see tuba aga värvi, pintslit ja mööblit. See kõik aga on paari nädala pärast valmis ning siis on meie maja kõik ruumid optimaalselt ära kasutatud. 
Mõni friik on vb juba tehnikanimekirjas muutusi märganud aga põhiline areng on näha allolevatelt piltidelt, fotolt on välja jäänud RME Octamic II. Kui asjad valmis siis läheb 8 kanalit preampe Apogee külge ning 1-8 sealt arvutisse, 9-16 RME-st. Samuti on playback mitte enam Central Stationi ADAT/spdif vaid apogeest DA 8 kanalit millest main + monitor. OTB miksida ei ole plaani.