Tuesday, December 9, 2008

stuudioraport 2

Mis konkreetse stuudio eriliseks tänapäeval teeb on see et protsessing käib analoogis ja arvuti on enamjaolt lihtsalt salvestusvahend. Ei jõua ära oodata kuidas valmis asi kõlama hakkab. Juba need baassaundid on julgelt parimad mida HND on kaante vahele saanud.
Juuresoleval pildil Anton tööhoos Andyt lindistamas.
Teine päev kulus pelgalt trummidele ning päeva saak oli vist 5 lugu kui mu mälu ei peta. Kuigi meil olid kõik lood enne põhjalikult demotud ning paika pandud jätsime ikkagi endale mõttepause stuudiosse ja genereerisime Ivar Musta kaasabil nii mõnegi huvitava breigi ja lisasime vürtsi sinna kus tundus et seda võiks vaja minna.
Saepurutoodang jõudis uuele tasemele ning Andy suutis oma randme ära taguda ning hetkeks tekkis minu peas küsimus sessiooni jätkumise kohta aga õnneks oli siiski Andyga kõik korras.
Stuudios oli kaasas 3 solnikut kuid kasutasime kahte. Mõlemad kõlasid kõrvaga masendavalt jubedalt kuid lindis jälle superhästi. Järjekordne näide selle kohta et asju tuleb proovida ja proovida ning mitte toimida ainult esmamulje ajel.
Kui ma ei eksi siis nahkadeks pani Andy Remo Emperorid tommidel, basaril Powerstroke 3 ning solnikutel Pinstripe Coated. Pärast parandan kui info sai puudulik.

No comments: